Prefab kantoorunits

Bouwbedrijf Nesselande Projecten BV produceert en levert prefab kantoorunits van hoogwaardige kwaliteit. Deze units zijn speciaal ontworpen om in te richten als kantoorplek. U kunt deze van ons kopen of huren. Indien u dat wenst, kunt u deze vervolgens zelf verhuren aan particulieren. Klinkt dit interessant? Ontdek de vele mogelijkheden die wij u op dit gebied aanbieden!

De voordelen van prefab kantoorunits

Nesselande Projecten BV produceert prefab kantoorunits in verschillende maten. Deze kunnen vervolgens op een gewenste locatie geplaatst worden. Zo creëert u een flexibele kantoorplek in bijvoorbeeld een loods, fabriekshal of andere werkplaats. De kantoorunits zijn stevig en onderhoudsvriendelijk. Wij werken enkel met gekwalificeerde medewerkers en kwalitatief hoogwaardige materialen. U bent dan ook verzekerd van een prefab kantoorunit die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Nesselande Projecten BV is een erkend bouwbedrijf uit Papendrecht dat diverse bouwprojecten op zich neemt, waaronder het opleveren van prefab kantoorunits. Heeft u interesse in één of meerdere van onze units? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-24920097 of een e-mail te sturen naar info@nesselandeprojecten.nl. Bekijk ook ons portfolio eens en krijg een indruk van alle projecten die wij in het verleden al succesvol hebben afgerond.