Bouwprojecten in Papendrecht

Nesselande Projecten BV is een bedrijf met veel ervaring in bouwprojecten dat actief is in Papendrecht en omgeving. We werken aan diverse projecten, variërend van ruwbouw tot afbouw. Denk hierbij onder meer aan (prefab) betonbouw, systeembouw, winkelbetimmering, nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Voor zowel kleine als grote complexere klussen staan wij voor u klaar.

Bouwprojecten voor zowel zakelijke als particuliere klanten in omgeving Papendrecht

Op de zakelijke markt rekenen wij een uitgebreid aantal opdrachtgevers tot onze orderportefeuille: van kinderdagverblijven tot supermarkten en van gebouwbeheerders tot bruggenbouwers. Ook op de particuliere markt, voornamelijk in de regio Papendrecht, hebben wij diverse bouwprojecten uitgevoerd. Denk hierbij aan het plaatsen van een keuken, het vernieuwen van een compleet dak, het realiseren van een nieuwe kozijnen en de reparatie van stucwerk. Alle bouwprojecten omtrent nieuwbouw, verbouw en onderhoudsklussen in Papendrecht en omgeving realiseren wij graag voor u.

Ontdek onze complete dienstverlening

Heeft u een bepaald idee in uw hoofd en wilt u bepaalde werkzaamheden laten uitvoeren, maar weet u nog niet precies hoe of wat? Wij bieden u een complete dienstverlening aan bij alle bouwprojecten in Papendrecht en omgeving: van engineering en uitvoering tot en met onderhoud en beheer. Vanaf de initiatieffase van een project tot en met de oplevering zijn wij u van dienst. Bij Nesselande Projecten BV beheersen we alle facetten om uw opdracht uit te voeren met gekwalificeerde werknemers en materieel.

Kies voor flexibiliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid: schakel ons nu in

Wij kenmerken ons door een flexibele instelling, vakmanschap en betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak. Dat kunnen vele klanten, waar wij al jarenlang voor werken, beamen. Daarnaast houden we tijdens alle bouwprojecten in de regio Papendrecht oog voor kwaliteit en hebben we aandacht voor veiligheid en duurzaamheid. Bekijk ons portfolio om te zien wat wij zoal hebben ontwikkeld en opgeleverd. Zit hier iets tussen dat u ook graag zou willen? Of heeft u juist hele andere plannen? Neem in beide gevallen contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Bel hiervoor naar 06-24920097, stuur een e-mail naar info@nesselandeprojecten.nl of vul het contactformulier in.